Op de mat

Hatha yoga

Hatha yoga is de fysieke beoefening van yoga. Binnen Hatha yoga bestaan vele (populaire) stromingen zoals yin of vinyasa.

Kenmerkend voor de stijl die ik geef, is de afwisseling tussen in- en ontspanning. De houdingen worden wat meer statisch uitgevoerd. Door langer te verblijven in een houding, kun je dieper ervaren wat een houding met je doet.  Je bouwt daarmee kracht, energie en uithoudingsvermogen op. En niet alleen fysiek, maar ook mentaal en mogelijk zelfs emotioneel. 

Yoga is not about touching your toes. It’s about what you learn on your way down.
_Judith Lasater
Zwangerschapsyoga

Zwanger zijn is iets heel bijzonders en ook heel persoonlijk. Geen zwangerschap is hetzelfde. Misschien heb jij geen behoefte aan groepslessen of “nog zo’n cursus”. Of misschien heb je nog geen ervaring met yoga en wil je graag persoonlijk begeleiding. 

Ik kies er bewust voor om zwangerschapsyoga uitsluitend in privé- of duolessen aan te bieden. Samen bespreken we wat je wensen zijn en bepalen we de inhoud van de lessen.

Dit kan zowel persoonlijk als online. Handig als je bijvoorbeeld, even geen puf hebt om de deur uit te gaan of verder weg woont.

De focus ligt op ontspannen en veilig bewegen tijdens de zwangerschap. Met behulp van ademhalingstechnieken, meditaties en verdiepende informatie krijg je handvatten om ontspannen en met vertrouwen jouw bevalling tegemoet te zien.